Ями чи Татарів

2022-02-21 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Карпати багаті неймовірно красивими пейзажами та рідкісними пам’ятками природи. Старовинна архітектура, мальовничі озера та величні гірські вершини, гуцульський колорит, різноманітність карпатських страв — тільки з цих причин тут варто провести відпустку або вихідні.

Пейзажі КарпатКрім того, цей унікальний край — скарб для активного туриста. На цьому курорті розташовані десятки гірськолижних комплексів із трасами різного рівня складності, від новачка до професійного лижника.

Ями — затишне місце без доріг і цивілізації

Малонаселених село в Чернівецькій області Путильського району. Чудесний, тихий куточок для зеленого туризму та піших прогулянок. Тут можна відключитися від зовнішнього світу та присвятити час сім’ї та друзям.

Взимку доїхати в цей віддалений карпатське селище проблематично навіть на власному авто. По засніженому бездоріжжю навіть місцеві жителі без потреби намагаються не виїжджати. У літню пору дістатися до Ями простіше, а зупинитися можна у тамтешніх гуцулів за договірною вартістю.

Татарів — гірська перлина Карпат

Гори в ТатаровіТатарів — невелике селище в Івано-Франківській області, в долині річки Прут. Розташований він посеред гір, букового та хвойного лісів, що служить захистом від сильного вітру. Мінеральні цілющі води та чисте повітря, наповнене ароматом хвої робить цей край бездоганним для відпочинку в будь-який час року.

Цей курорт підходить як активним туристам, так і любителям спокійного відпочинку. Від даного населеного пункту до популярного гірськолижного курорту Буковель 10 км, а гірськолижні траси Яблуниця та Ворохта ще ближче. Захоплюючі екскурсії, ресторани з гуцульською кухнею, купання в карпатському чані, кінні прогулянки, екстрім на квадроциклах — це чекає Вас у цьому мальовничому куточку.

Готельний комплекс «Коруна» запрошує гостей провести незабутній час в оточенні гір і неймовірною природи Карпат із комфортом. Плюси проживання в нашому готелі:

  1. Екологічно — котеджі виконані з ароматного хвойного бруса;
  2. Колоритно — автентичний дизайн номерів, музей на території, національні закарпатські страви в кафе;
  3. Цікаво та зручно — дитяча кімната, арт-галерея, тенісний корт, більярд, теплий басейн, сауна.

Інформацію про розміщення в готелі “Коруна” можна знайти на цьому сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000