Зимовий відпочинок 2024 у Татарові: найкращі ціни в Карпатах

2017-11-26 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Ідеальна можливість.

  2. Мальовниче село.

  3. Сезонне коливання цін.

  4. Розваги поруч.

  5. Оптимальна ціна.

Ідеальна можливість

Карпатський край – цілий регіон, куди мріють потрапити узимку мільйони українців та туристів із-за кордону. Але багатьох зупиняє той факт, що відпочинок у горах – це задоволення не з дешевих. Однак ця думка відповідає дійсності, лише якщо мова йде про відпустку в розкішному готелі Буковелю. Якщо ж обрати якесь інше місце, то в Карпатах відпочинок взимку у 2024 році може стати доступним. 

Зимовий Татарів

Мальовниче село

Зовсім недалеко від відомого курорту розташоване невеличке село Татарів. Будиночки його жителів притулилися на березі стрімкого Прута. А поміж ними то тут, то там видніються дахи гостинних готелів. Тут їх не так вже й багато, але вони користуються величезною популярністю. А все тому, що навіть у горах важко знайти більш красиве місце. Окрім того, ціни на проживання у місцевих господарів цілком доступні для всіх. Отже, найкращий готель в Карпатах – це комплекс, в якому можна насолоджуватися ідеальним відпочинком без значних втрат. І один з найяскравіших прикладів – готель «Коруна» в Татарові.Доступні номери готелю Коруна

Порівняно з розрекламованими комплексами, що знаходяться на території Буковелю, вартість номерів у «Коруні» приємно вражає. При цьому кожен має можливість обрати кімнати, які будуть по кишені:

  • стандартні;
  • напівлюкси;
  • люкси;
  • апартаменти.

Відрізняються номери за розмірами та додатковими зручностями. Але рівень сервісу та комфорту однаковий для усіх гостей, незважаючи на вибраний ними варіант.

Сезонне коливання цін

Постійні гості Татарова знають, що впродовж зимового сезону вартість номерів періодично змінюється. Тим, хто бажає зекономити,Сезонний старт варто знати, що найдешевше обійдеться відпочинок в Карпатах на початку зими 2021 за цінами, що не значно відрізняються від осінніх. Початок сезону – той час, коли ще не почався значний наплив туристів, а отже й вартість проживання не надто висока.

У період зимових свят номери у готелях Татарова обходяться найдорожче. Але все одно кімнати тут коштують набагато дешевше, ніж безпосередньо у Буковелі. От і виходить: якщо є бажання провести новорічні свята у горах, краще обирати саме Татарів. Тоді відпочинок у Карпатах і зима 2024 стане незабутньою пригодою, яка не дуже відобразиться на сімейному бюджеті.

Ну а наприкінці сезону – у лютому та березні – вартість житла починає поступово падати. При цьому в цей час усі розваги доступні так само, як і в розпал зими. Та й рівень сервісу зовсім не змінюється, що приємно вражає прихильників розумної економії.

Розваги поруч

Ще один важливий плюс відпочинку у Татарові – його розташування. Мальовниче село знаходиться зовсім поряд з відомим Розваги на будь-який смакБуковелем. Тож туристи, які мріють кожен день долати лижні траси різного рівню складності, можуть легко діставатися до схилів курорту. А вже там на всіх гостей гір чекають:

  • сноубординг;
  • сноутьюбінг;
  • тролей;
  • буковельські гірки.

А ще на території Буковелю упродовж усього зимового сезону постійно працює ярмарок. Дуже приємно проводити вільний час в атмосфері свята та веселощів, а ввечері повертатися у тихий затишний номер готелю в Татарові. Тут одразу відчувається чарівність зимової ночі, яка дарує можливість без метушні і гомону доторкнутися до казки.

Оптимальна ціна

На номери в готелях Карпат ціни дуже різноманітні. Розкішні кімнати величезних комплексів Буковелю часто обходяться туристам в дуже кругленьку суму. Зате існує й альтернатива – недорогий відпочинок у мальовничих селах, на кшталт Татарова. Кожен обирає варіант, який до вподоби саме йому. Але не слід забувати, що за яскравими вогнями відомого курорту можна не побачити, якими чудовими є зимові гори.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000