Проживання у Буковелі з домашніми тваринами

2022-06-29 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Відправлення у відпустку може стати важким випробуванням для власників домашніх тварин, якщо це означає, що їм доведеться залишити свого собаку, кота чи іншого улюбленця вдома. На щастя, у нас є рішення: в готелі “Коруна”, який знаходиться недалеко від Буковеля (с. Татарів), ви можете проживати з тваринами, будь то собака, кішка, мініпіг, гризун або птах.

Нижче ви знайдете кілька порад, які допоможуть вашому улюбленцю бути в комфорті, де б ви не знаходилися.

Що взяти з собою в поїздку з домашнім улюбленцем у Буковель

Собака у КарпатахВетеринари пропонують перед подорожжю з собакою взяти з собою такі речі:

  • Зручна ковдра для сну, яка пахне будинком. Це допоможе вашому собаці почуватися комфортно і спокійно, тому що йому подобаються знайомі запахи.
  • Складні дорожні миски, а також їжа та вода. Новий тип їжі, вода з іншим смаком або чужі миски можуть призвести до того, що улюбленець не їстиме чи не питиме.
  • Повідець, навіть якщо ваш собака або кішка звикла ходити без нього. Привчання собаки ходити на повідку допоможе вам у дорозі, особливо коли ви намагаєтеся одночасно нести свій багаж.
  • Улюблена іграшка або предмет для для жування, щоб зняти стрес у дорозі та скоротити час у тривалій поїздці на машині чи літаку.
  • Мішечки для швидкого прибирання.
  • Переноска для свійських тварин, у якій — це головне — ваш собака вже спав. Нехай тварина звикне до своєї перенесення, оскільки це значно полегшить поїздку для вас та вашого вихованця.
  • Пелюшки: їх можна постелити в переноску, а також використовувати в номері про всяк випадок.

Навіть якщо ви взяли не все, що є у списку, персонал еко-готелю “Коруни” допоможе вам та вашому улюбленцю всім, чим зможе. У Буковелі та на околицях не так багато готелів, гостьових будинків та інших місць, де можна зупинитися з вихованцем, тому ми будемо раді бачити вас та ваших улюбленців!

Як замовити номер у готелі для відпочинку з твариною

Забронювати номер в готелі “Коруна” в 20 хвилинах їзди від Буковеля для проживання з тваринами можна на сайті онлайн, або зателефонувавши менеджеру за номером 067 442 5000. Також ви можете перевірити на сайті готелю, чи доступні номери в потрібну дату. Менеджери проконсультують вас по цінам та всім питанням, пов’язаними з поселенням з тваринами. Більше інформації по готелю для проживання з твариною в Буковелі – у нашого адміністратора.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000