Велотур у Карпати: особливості та користь

2023-01-09 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Велосипед – це не просто зручний засіб пересування та заповітна дитяча мрія, але також і джерело цікавих вражень, позитиву, пригод, запорука відмінної фізичної форми. Вибравши для свого відпочинку велотур до Карпат, ви гарантовано отримаєте яскраві та незвичайні враження на все життя – зміцніть свій організм!

У чому користь гірських велопоїздок

Велотур у КарпатиВелотури в гори – порівняно новий вид відпочинку в Україні, який дуже швидко набирає популярності. Та це й не дивно – їхати назустріч вітру, в режимі швидкості надихатися свіжим гірським повітрям та зміцнити своє здоров’я, отримати заряд неймовірної сили та енергії! Що може бути кращим?

Велопоїздки в горах мають низку незаперечних переваг:

  • можливість побачити більше краси Карпат, ніж за вікном машини або йдучи пішки;
  • можливість отримати цілісну картину навколишніх видів від запахів до звуків;
  • можливість зміцнити своє здоров’я та витривалість.

Велопрогулянки на свіжому карпатському повітрі допомагають дуже довго залишатися в тонусі, відчувати себе бадьорим та щасливим.

Як підготуватися до велопоїздки в гори

Якщо ви хочете незвичайно та з користю відпочити, то до велопоїздок у Карпатах потрібно підготуватися. Найважливіше – це, звичайно, велосипед, який “потягне” гірські умови. Такий велосипед має бути з дуже міцним корпусом, легким, маневреним і відповідати вашому зросту.

Якщо ж ви раніше не захоплювалися велоспортом, але вирішили покататися на велосипеді в Карпатах, то мінімальна підготовка все ж таки необхідна. Постарайтеся заздалегідь підготуватися до такого відпочинку – хоча б за пару місяців до дати поїздки запишіться до спортивного клубу або, що ще краще, самостійно тренуйтеся у своєму місті/селі, проїжджаючи різними дорогами та стежками. Тільки збільшуйте пройдену велосипедом відстань поступово. Маркером вашої готовності до велотуру у Карпатах стане здатність проїжджати самостійно відстань щонайменше 50 км щодня.

Перед поїздкою подбайте також про зручний спортивний одяг, шолом, окуляри та захисні рукавички.

Де зупинитися в Карпатах під час велопробігу

Коруна этно отель в Карпатах

Якщо у вас немає бажання купувати велосипед, його легко можна взяти напрокат в будь-якому з великих курортів Карпат. Так, наш етно-готель “Коруна” (село Татарів, недалеко від Буковеля) пропонує своїм гостям все для комфортного відпочинку: найсмачнішу гуцульську кухню, затишні та комфортні номери, оздоровчі процедури та великий вибір додаткових послуг, в які входить також прокат велосипедів. /p>

Приїжджайте в “Коруну” і ваш веловідпочинок запам’ятається вам на все життя у найяскравіших та найпозитивніших фарбах! Забронювати номер в етно-готелі можна за телефоном 0674426000 або на сайті онлайн.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000