Корпоратив в Карпатах

2022-10-12 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Корпоративи — невід’ємна частина існування підприємств у світі. Різні бізнес-зустрічі, конференції, свята на честь значущої для підприємства події, тощо допомагають все більше налагоджувати спілкування всередині колективу між співробітниками. Набирають популярності виїзні корпоративи: зміна локації дозволяє мислити інакше, вигадувати нові ідеї для загального розвитку компанії.

Корпоратив у КарпатахНа території України є багато місць, які варто відвідати, все залежить від виділеного керівництвом підприємства бюджету. Найкращим варіантом вважається місце, яке не тільки позитивно впливає на колектив у плані бізнесу, але й чудово підходить для відпочинку. На західній частині України розташовані гори Карпати – шикарний для досягнення цих цілей варіант.

Кришталево чисте, насичене корисними мікроелементами повітря та навколишнє середовище, загалом, дозволять вашому організму оздоровитися.

Чому Карпати?

В якій би частині України ви не знаходилися, колективна подорож до Карпат не забере багато сил і часу на її організацію. Тим більше на вибір надається не один вид транспорту: автобус, поїзд, маршрутне таксі, літак, наприклад. Рівень відпочинку нічим не поступатиметься закордонному, а також вдасться заощадити більше коштів.

Корпоратив у Карпатах — це можливість:

  • Пізнавати гірські вершини за допомогою різних способів (за допомогою квадроциклів, лиж, коней, сноубордів, велосипедів, наприклад, залежно від сезону);
  • Оздоровитись за допомогою поживних природних джерел, СПА;
  • Вивчити місцеві пам’ятки природного та штучного походження за допомогою екскурсій;
  • Підкорити всесвітньо відомі гори: Говерлу, Хом’як, Петрос (це точно ще більше зміцнить взаємини всередині колективу);
  • Отримати заряд бадьорості, відвідуючи розважальні заходи тощо.

Не варто передчасно заганяти себе в оману, що атмосфера в Карпатах виключно народна. Розваги, кухня та інше на заході України беруть свій початок із різних країн світу. Наприклад: більярд, боулінг, кальян, європейська кухня, клубні заклади тощо.

Готелі потребують окремої уваги. У Карпатах їх досить багато, тому тут, скоріше, лежить питання у виборі місця проживання, поряд із яким розташовано якнайбільше пам’яток та розваг.

Зверніть увагу на найкращий етно-готель Східної Європи — Koruna. Зручне місце розташування (Івано-Франківська область, село Татарів, вулиця Пигівська, 660) та додаткові привілеї в рамках готелю не залишать вас байдужими.

Організація корпоративу у Карпатах

Зробити це можна у будь-яку пору року. Що влітку, що навесні, восени чи взимку Карпати однаково популярні. Оскільки корпоратив передбачає досить велику чисельність людей, ідеальним рішенням стане бронювання готелю за кілька місяців до подорожі, як мінімум.

Найчастіше корпоративи не обходяться без конференцій, нарад та подібного, тому наявність конференц-залів у готелях просто необхідна. Етно-готель “Коруна” пропонує приміщення для конференцій різного формату. Співробітники завжди враховують переваги клієнтів, тому в Koruna можна додатково організувати кави-брейки, банкети, потрібну канцелярію тощо.

Рекомендації для успішної організації корпоративу в Карпатах

Щоб корпоратив у Карпатах пішов на користь і бізнесу, і співробітникам, головне — не перестаратися. Мається на увазі перебування на заході України близько 2-4 днів. Цього часу цілком достатньо, щоб насолодитися знаходженням у Карпатах.

Якщо говорити про відпочинок окремого співробітника, краще планувати його так, щоб був час приймати гостей. Бажання у всіх різні, тож краще враховувати всі нюанси.

Більш пріоритетний готель той, у якому:

  • У холодну пору року є лазня чи щось подібне;
  • У теплу — басейн.

Етно-готель “Коруна” для своїх відвідувачів готовий надати обидва варіанти розваг.

На загальну ціну перебування в готелі ці додаткові послуги впливають незначно. А поплавати в басейні або попаритися в лазні — це розкішний варіант, щоб розслабитися, особливо після довгої дороги.

Приємним бонусом у готелях також є наявність власного ресторану, тому що пошуки закладів, де можна поїсти, забирають і сили, і час. Найкращий етно-готель Східної Європи Koruna має свій ресторан, який порадує відвідувачів унікальною гуцульською та європейською кухнями.

Корпоратив у Карпатах є або найкращим, або одним із найкращих варіантів для спільного проведення часу співробітниками компанії. Природа та місцеві визначні пам’ятки вже зробили свій внесок, щоб користь від корпоративу в Карпатах у плані зближення була максимальною. Потрібно лише своєчасно та правильно вибрати місце перебування на заході України. Готель “Коруна” у вашому повному розпорядженні.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000