Літній відпочинок в Буковелі: головні розваги і можливості

2018-06-04 | koruna
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Активний туризм в Буковелі.

  2. Що  робити в Буковелі влітку? Розваги для релаксу.

Українські Карпати – унікальний регіон, де можна отримати все для ідеального літнього відпочинку. Тут є могутні горі, чисті ріки, мінеральні джерела, рідкісна флора і фауна. Та головне, що турист знаходить тут неповторний колорит, містичну атмосферу і аутентичне житло. Забути гори просто неможливо.

літній вечір у Карпатах
Буковель – один із найбільш відомих курортів України, куди щороку приїжджають сотні тисяч туристів. Він розташований в прекрасному місці, де ідеальні екологічні умови поєднуються з розвиненою інфраструктурою та історичними пам’ятками різних епох. Кожен, хто шукає європейський сервіс, незвичайну природу і нові враження, може отримати чудовий відпочинок в Буковелі влітку.

літній Буковель

Активний туризм у Буковелі

Активний і екстремальний туризм з кожним роком набирає обертів. Усе більше людей намагаються отримати гострі відчуття і перевірити свій організм на витривалість. На території Карпат є всі умови для активного відпочинку на лоні природи. Спортивний турист зможе вибрати один із таких видів розваг в Буковелі влітку:

  • Велосипедні поїздки по території курорту та гірські велоподорожі. На території курорту є центри оренди велосипедів. Кожен гість може підкорити скелі на гірському ровері або романтично проїхатися стежками міста серед хвойних дерев і яскравих квітів. Також можна потренуватися у спеціальному велопарку, де є все для виконання трюків і екстремальних перегонів. А ті, хто хотів би насолодитися пейзажами з висоти, можуть проїхатися на ровері спеціальною канатною дорогою, довжиною в півкілометра.
  • Роуп-джампінг. На території курорту знаходиться найвища в Україні точка для стрибків, тому незабутні враження туристам забезпечені. Стрибок з неймовірної висоти у глибокі сині води – що може бути краще для справжнього екстремала?
  • Скелелазіння без скель. У літній час гості курорту можуть відвідати спеціальний екстрим-парк. Тут є все для розваг з дитинства: підвісні платформи, лінії перешкод, тарзанки, гойдалки, мости і сходи. І все це – на висоті до шести метрів. Це одна з найцікавіших літніх розваг в Буковелі.
  • Гідроцикли і квадроцикли. Активний турист може із задоволенням покататися на гідроциклі по гірських глибоководних ріках або озерах. Також влаштовуються цікаві гірські тури на квадроциклах. До списку розваг входять ще і водні лижі, вейкборди і сапборди.
  • Рафтинг. Карпатські річки мають круті спуски і високі пороги, які ідеально підходять для занять рафтингом.
  • Скелелазіння. Для тренувань є сучасний скалодром. Також можна підкорити одну з гір.
  • Дайвінг у прозорих водах гірських озер.

Піші походи в Карпати

Що робити в Буковелі влітку? Розваги для релаксу

Буковель – чудове місце для поєднання з природою, медитації і відпочинку від нестримного темпу міста. Тут є все, щоб зануритися в атмосферу недоторканої природи:

  • Тролей і оглядові витяги. У Буковелі знаходиться найдовший тролей в Україні, який дозволяє отримати заряд адреналіну і роздивитися красу гір з висоти. Оглядові витяги – більш спокійний атракціон. На ньому можна повільно проїхатися над горами і деревами, насолодитися красою пейзажів.
  • Піші і трекінгові походи в гори.
  • Відпочинок на сучасному пляжі Молодого озера.
  • Кінні прогулянки і інструктажі.

Тролей в БуковеліЩоб пізнати колорит гуцулів і поринути в автентичну атмосферу карпатського побуту, варто поїхати на одну з екскурсій. З курорту легко дістатися до будь-якого туристичного місця. Ті, хто не знають, що подивитися в Буковелі влітку, можуть звернутися до спеціалістів. Організатори пропонують екскурсії у Верховину, Коломию, Яремче та інші історичні локації Карпат.

Буковель – чудове місце для сімейного відпочинку чи подорожі великою компанією. Тут є все: екстремальні розваги, екскурсійні пропозиції. Та головне – дивовижна природа, яка зможе підкорити серце навіть переконаного урбаніста.

єднання з природою в Буковелі

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000