Малий Ключів чи Татарів

2020-09-02 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 4,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Карпатські гори ваблять своєю красою та величчю, ароматом хвої та запашних трав неможливо надихатися, а воду з місцевих водойм хочеться черпати долонями та випивати. Сотні туристів відвідують Карпати цілий рік.

Гори в КарпатахЯкщо наступну відпустку Ви плануєте провести в цьому мальовничому куточку України, пропонуємо розглянути кілька населених пунктів для незабутнього та комфортного відпочинку.

Малий Ключів — відпочинок для справжніх мандрівників

Малий Ключів — гірське селище в Коломийському районі Івано-Франківської області. До підйомників Буковелі звідси близько двох годин їзди. Тут протікають річки Ключівка та Сочивка, а також є одна із приток річки Більшова.

Гірські річки, гриби, ягоди, неймовірної краси ліси — ось що чекає Вас на цьому карпатському курорті. Любителям пригод можна відправитися в турпохід, на кінну або велопрогулянку.

Найближче житло зі зручностями можна зняти в 10 км від цього населеного пункту, в Коломиї. Ціна за добу тут може різнитися від 250 до 2000 гривень.

Чим зайнятися в Татарові, де жити?

Селище Татарів знаходиться в долині гір на річці Прут. Завдяки такому вдалому місцю розташування тут переважає комфортний клімат, літо прохолодне, зима сніжна й тепла. Даний курорт відмінне місце для терапії органів дихання, завдяки цілющому гірському повітрю.

Коруна готель з басейном Татарів Разом із тим оздоровлення в цьому селі можна поєднати з активними розвагами. У 14 км їзди знаходиться найбільший гірськолижний комплекс Буковель. Влітку тут популярний рафтинг, риболовля, тури на квадроциклах або джипах, походи в гори. Приїхавши в Татарів на новорічні або різдвяні свята, гості можуть взяти участь у народних гуляннях місцевих жителів.

Готель-курорт «Коруна» готовий надати шикарні номери, виконані з карпатського брусу в етнічному стилі. Ми раді запропонувати нашим гостям страви гуцульської кухні. На території комплексу є музей із предметами побуту гуцулів, а також галерея сучасного мистецтва.

Наш готель має виключно позитивні відгуки туристів сюди через наступні випадки:

  1. Пізнання української культури, не виходячи з готелю;
  2. Басейн із видом на Карпатські гори;
  3. Баня, приготована за старовинними рецептами;
  4. Зручне розташування по відношенню до гірськолижних трас.

Додаткову інформацію про відпочинок в оздоровчому комплексі «Коруна» можна отримати у наших менеджерів.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000