Гори як ліки для алергіків та астматиків

2022-08-09 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Від рівня моря 1500 м починається неалергічна зона. Людям, які страждають алергією на домашній пил, вигідно перебувати на височині: від 1500 метрів над рівнем моря значно зменшується кількість кліщів, чиї фекалії, що містять білок, можуть викликати алергічну астму у людей. Мікроскопічні тварини не можуть вижити у сухих та прохолодних висотах. Саме тому алергікам варто відвідувати гори хоча б на тиждень-два на рік: це покращує здоров’я та зменшує сприйнятливість до алергенів в майбутньому.

Чим корисне гірське повітря Карпат

Гори для лікуванняВсе більше дітей і дорослих страждають на напади астми та алергічні реакції. Свіже, чисте гірське повітря Карпат часто творить чудеса та дозволяє відновити сили. Алергіки почуваються добре, забувають інгалятор, приймають ліки і швидко поповнюються новими силами. Навіть кілька днів перебування на висоті від 1500 до 2000 метрів стабілізують роботу серця та кровообіг.

Стимулюючий клімат Карпат створює більше еритроцитів, які постачають в наші органи кисень. Навіть після повернення до низини зберігається краща фізична працездатність. З кожним вдихом ми заряджаємо своє здоров’я. Сінна лихоманка, бронхіт, астма, всілякі алергії і, перш за все, міський пил, про який тут забуваєш – все це можна вилікувати в горах і при цьому отримати масу вражень.

З аеробіологічних та екологічних досліджень відомо, що пилок, кліщі домашнього пилу та пліснявих грибів зі збільшенням висоти присутні у дедалі меншій кількості або практично відсутні. Вже на висоті 1400 м практично не зустрічаються кліщі домашнього пилу та плісняви.

Таким чином, перебування в горах є полегшенням для алергіків, оскільки високогірний клімат, чисте здорове повітря та майже повна відсутність кліщів та плісняви ​​дозволяють знову дихати вільно.

Де можна зупинитись у горах?

Готель КорунаГотель “Коруна” – ідеальний варіант, якщо вам хочеться відпочити від міської метушні в комфортному номері з усіма зручностями та видом на величні гори. Готель “Коруна” знаходиться в селі Татарів поруч із Буковелем, в екологічно чистому, не завантаженому туристами місці. Усі номери світлі, з великими вікнами і оснащені сучасними меблями, телевізором та Wi-Fi.

Хочете зняти номер, але залишилися питання? Звертайтесь за телефоном +380674426000, і ми проконсультуємо вас щодо цін та доступних номерів. Також ви можете дізнатись ціни та вільні дати прямо на сайті. Будемо вам раді!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000