Новий рік 2024 у Карпатах: справжня казка у святкову ніч

2017-11-26 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Святкова казка. Новий рік в Буковелі

  2. Місце, де живуть дива.

  3. Насичені канікули.

  4. У Новий рік з новими мріями.

Святкова казка

Важко знайти людину, яка б не планувала завчасно святкування Нового року. Так склалося, що це свято уособлює мить, коли навіть дорослі скептики у глибині душі вірять у дива. От і намагаються люди зустрічати чарівну ніч в оточенні найрідніших людей, за столом, який вражає різноманітністю делікатесів, та у місці, яке допомагає стати ближче до казки. Тому тисячі сімей наприкінці грудня вирушають до найчарівнішого краю України – Карпат.

Місце, де живуть дива

Зимова Коруна

Омріяну подорож варто спланувати завчасно, інакше відпочинок у Карпатах на Новий 2024 рік може відкластися на необмежений термін. Безліч туристів ще у вересні та жовтні бронюють номери в готелях Буковелю. Якщо ви не знайшли номери у комплексах, розташованих у межах курорту, не переймайтеся. Зверніть увагу на інші цікаві пропозиції. Наприклад, готель «Коруна» в Татарові – це місце, в якому Новий рік в Карпатах за цінами попередньої осені – доволі звичайна річ.

Але доступність номерів – це не найголовніша цінність готелів у невеличких селах. Такі місця подобаються туристам за:

  • надзвичайну близькість до природи;
  • відсутність занадто гомінливих розважальних центрів;
  • затишну атмосферу.

Виходячи за поріг котеджу, розумієш: саме у такому місці оживають казки і творяться дива. Знайти куточок краще за цей, щоб провести новорічну ніч, просто неможливо.

Насичені канікули

Найвідоміший гірськолижний курорт

Окрім того, що Буковель та його околиці дуже схожі на дивовижну країну, з якої приходить до дітлахів Дід Мороз, Карпати тішать гостей і розмаїттям розваг. Для туристів відкрито безліч можливостей провести святкові дні так, щоб весь рік було про що згадувати. Тут кожен день не схожий на інший, а атмосфера свята спонукає до різноманітних веселощів та спонтанних вчинків. Якщо зустріти Новий 2024 рік у Карпатах, наступні дванадцять місяців точно будуть надзвичайними. Адже усім відомо: як проведеш ніч на 1 січня, таким і буде наступний рік.

Отже, що ж особливого пропонує Буковель своїм гостям у зимові канікули? Звісно, найпопулярніша розвага – лижі. Дуже весело напередодні свята або на наступний після нього день спробувати разом із друзями чи рідними підкорити одну з буковельських трас. Тим більше що серед них є і складні спуски для справжніх професіоналів, і доволі легкі траси для новачків. Навіть якщо ви досі ні разу не стояли на лижах, подаруйте собі шанс виправити ситуацію, коли приїдете у Карпати на Новий рік у 2024. Всі на лижі

Кожен гість Буковелю має шанс побачити красу Карпат з висоти пташиного польоту. Якщо є бажання просто насолодитися краєвидами, варто скористатися звичайним підіймачем. А от тим, хто давно мріяв про нотку адреналіну у феєрверку святкових днів, варто спробувати тролей. Ця популярна розвага надзвичайно подобається і дорослим, і дітлахам. А ще тільки зимовий Буковель може запропонувати гостям:

  • Сноутьюбінг – це аналог катання на санчатах. Принцип той самий, але все набагато веселіше.Веселий сноутьюбінг
  • Буковельські гірки – це незвичайний атракціон для тих, хто любить полоскотати нерви. Спуски та підйоми, які нагадують політ, абсолютно безпечні та дуже веселі.
  • Сноубординг – одна з найпопулярніших у світі зимових розваг. Сьогодні катанням та стрибками на борді захоплюються як люди похилого віку, так і активна молодь.

А ще ж є ковзанка, катання на собачих упряжках, екскурсії на джипах та квадроциклах. Хіба десь іще можна знайти стільки можливостей весело провести канікули? Завдяки розмаїттю розваг на новорічні свята у Карпатах с кожним роком збирається все більше туристів.

У Новий рік з новими мріями

Не секрет, що більшість із нас проводить зимові свята, майже не виходячи з-за столу. Звичайно, немає нічого поганого в тому, щоб насолоджуватися смачними стравами у дружньому або сімейному колі. Але чи не варто хоча б раз відступитися від звичок та подарувати собі кілька днів справжньої казки? Тим більше що це так просто: запланувати поїздку в Карпати на Новий рік і недорого винайняти номери у затишному готелі. А далі все залежить тільки від вас: активні розваги Буковелю, звичайна гра в сніжки та прості прогулянки чекають кожного гостя чарівних гір.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000