Травневі свята у Карпатах: ТОП-3 незабутніх вражень

2018-02-26 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст:

  1. Яремче та його супутники: краще місце для проживання.

  2. Долина нарцисів: окраса Карпат у травні.

  3. Відпочинок у стилі «еко»: прогулянка до озера Синевир.

Святкувати чи ні? Це питання стосовно травневих свят турбує нас протягом кількох останніх років. А й справді, коли ж іще відпочити, як не на День праці? Працівники туристичних агенцій очевидно думають так само. Тому вже зараз у мережі можна знайти безліч турів у Карпати на травневі свята.

Наприклад, у 2023 році вихідні на честь виходять дуже зручними: 4 дні поспіль, починаючи з останньої квітневої суботи. Такого часового проміжку із головою вистачить, щоб влаштувати собі справжні міні-канікули у Карпатах. Для цього не обов’язково замовляти подорож у агенції. Ми допоможемо вам зорієнтуватися, куди саме можна з’їздити самостійно.

Яремче та його супутники: краще місце для проживанняПодорож до Карпат навесні — відмінний варіант проведення Травневих свят

Відвідувати Яремчанський район на травневі свята — показник справжньої любові до природи. І, звісно, до «буржуйського» комфорту, адже саме тут пропонують, мабуть, найзручніше житло у Карпатах. Такого голосного звання місцеві готелі заслуговують через кілька причин:

  • надзвичайно м’який клімат – хвойні дерева робить гірське повітря цілющим для легенів;
  • географічне розташування — звідси легко діставатися до принципово важливих туристичних точок у Карпатах, таких як Буковель;
  • багатство на гриби — фантастичні врожаї можна збирати уже навесні.

Орендувати будинок у Карпатах у травні досить просто, якщо розпочати пошуки заздалегідь. Якщо ви справді надумали провести травневі свята за «тихим полюванням», кращого місця, ніж Татарів, вам не знайти. Велика кількість котеджів дають можливість організувати спокійний відпочинок у Карпатах у приватному секторі. Яскаравим прикладом такого житла є готель «Коруна». До речі, звідси рукою подати до напрочуд красивих водоспадів. Перший знаходиться у 10 хвилинах їзди. Мова йде про 15-метровий Женецький Гук. Він вражає незвичайною «ребристою» формою та здатністю не замерзати навіть при мінусовій температурі.

До другого примітного водоспада можна дістатися за 20 хвилин. Їхати треба у центр Яремче. Мова йде про каскад Пробій висотою у 8 метрів. Оглянути цю красу можна із канатної Водоспалд Женецький Гук у травнідороги або 20-метрового мосту.

Долина нарцисів: окраса Карпат у травні

Ідеальна точна на маршруті, якщо ви не уявляєте відпустки без купи фото у пам’яті камери. Ця дивовижна місцина розташована на території Карпатського заповідника в урочищі Киреші. Сезон цвітіння варіюється залежно від прогнозу погоди, але, як правило, він припадає на кінець квітня — початок травня. На два тижні тут одночасно розкривають пелюстки тисячі тендітних квіток. Милуватися жовто-білим дивом можна без сторонньої допомоги. А можна на місці замовити екскурсовода, який супроводжуватиме чарівну красу науковими коментарями.

Відпочинок у стилі «еко»: прогулянка до озера Синевир

Ще одне місце, до якого дуже зручно добиратися із Татарова. Шлях у 210 км із легкістю долається орендованою автівкою або автоубусом. Щоправда, останні ходять до озера лише раз на день (і стільки ж у зворотньому напрямку). Однак хвилини очікування того варті. Вода у Синевирі має такий насичений ультрамариновий відтінок, що ви будете довго дивуватися, чи реальна ця водойма взагалі.Захід сонця на Синевирі

Колір води у Синевирі вчені пояснюють хімічним складом, а саме мікроелементами, запозиченими з гірського грунту. Місцеві жителі не настільки цинічні, тому розповідають легенду про графську доньку з очима кольору неба. Батько дівчини наказав скинути зі скелі ії коханого через недостатньо високий соціальний статус. Зі сліз красуні й виникло криштево чисте озеро.

Влаштовуючи пікнік у цьому регіоні, майте на увазі, що купання у Синевирі заборонено, так само як і рибна ловля. Так що за фореллю фанатам риболовлі сл

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000