Великий Ходак чи Татарів

2022-02-22 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Карпати — неймовірно красивий регіон на Заході України. Цілющі гірські струмки, автентичні національні страви та старовинні гуцульські звичаї, можливість покататися на лижах і спілкування з незайманою дикою природою — скарби карпатського краю, завдяки яким мільйони мандрівників щорічно приїжджають у ці місця.

Великий Ходак: де знаходиться, чим зайнятися

Полонина КарпатМаленьке малонаселене українське селище. Постійно тут проживає до 200 чоловік. Дане село знаходиться на Івано-Франківщині, в 10 км від райцентру Ільці. Тихий і затишний куточок для сімейного або романтичного відпочинку наодинці з природою.

Скрасити дозвілля тут можна кількома способами. У літню пору року — це піші та кінні прогулянки по бескрайним просторам. Восени та навесні в цих місцях особливо популярне «тихе полювання». Зима підходяща пора, щоб пити чай із цілющих трав і милуватися красою гірських вершин.

Пропозицій про здачу житла в цьому населеному пункті в інтернеті не знайти. Проте є ймовірність, що місцеве населення запропонує зняти кімнату подобово.

Татарів: курорт, розваги, готелі

Зимовий ТатарівТатарів зачаровує туристів у будь-який час року. Цей невелике низькогірне селище карпатського краю має зручне транспортне сполучення та прекрасні можливості для гірськолижного туризму. Тут можна орендувати недороге житло, взяти напрокат лижне спорядження та поїхати кататися на схили відомого курортного комплексу Буковель.

З інших цікавих розваг у цьому мальовничому куточку Карпат:

  1. Огляд місцевих визначних пам’яток (Женецький водоспад, храм св. Димитрія);
  2. Екстремальна їзда на квадроциклах по бездоріжжю;
  3. Велопрогулянки та катання на конях.

Після активного проведення часу відмінною ідеєю буде спробувати гуцульського баноша з ароматним глінтвейном, попаритися в карпатському чані та взяти участь у колоритних народних гуляннях.

Готель котеджного типу «Коруна» запрошує гостей для комфортного відпочинку в розкішних номерах в автентичному стилі. Корпуси готельного комплексу побудовані з дерев хвойних порід, що створює затишок і неймовірну атмосферу. У нашому готелі є все для повноцінного відпустки в горах:

  • Видовий басейн із підігрівом;
  • Музей гуцульського побуту;
  • Ресторан із українською кухнею;
  • Літній майданчик із панорамним видом;
  • Галерея мистецтв;
  • Зручне розташування;
  • Гостинний персонал.

Інформацію про розміщення можна знайти на цьому сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000