Великий Рожин чи Татарів

2022-02-22 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Поїздка в Карпати — це відмінна можливість цікаво провести час і подивитися на надзвичайно красиву природу. Старовинні замки, захоплюючі екскурсійні програми, величні вершини, ароматні гуцульські страви — очікують туристів на відпочинку в цьому регіоні.

Великий Рожин: де переночувати та чим зайнятися

Великий РожинСелище Великий Рожин розташоване в передгір’ї Українських Карпат, у долині річки Черемош. Від цього села до районного центру Косів 23 км, до найближчої залізничної станції Вижниця 12 км. Із даного населеного пункту стартують багато туристичних маршрутів.

Розваг у цих краях майже немає. Сюди їдуть відпочити від міської метушні, насолодитися місцевими пейзажами та подихати гірським повітрям. Житло зі зручностями можна зняти тільки в сусідніх селах (Бабин, Межиброди, Білоберізка, Тюдів), у 6-8 км їзди. Місцеві гуцули можуть запропонувати зняти кімнату безпосередньо в селі за договірною вартістю.

Екскурсії та житло в Татарові

ТатарівЦе гірськолижний та кліматичний курорт. У невеликому карпатському селищі на Івано-Франківщині добре розвинена туристична інфраструктура. Тут є все для комфортного відпочинку. Розглянемо кілька екскурсійних турів по Татарову та навколишніх селах:

  1. Піша екскурсія по місту Яремче. Тривалість — до 3 годин. Включає відвідування наступних пам’яток: музей етнографії та екології, церква св. Іллі, вольєр із оленями, козулями та кабанами, водоспад Пробій, ринок із сувенірами;
  2. Подорож у Коломию на автобусі. Тут пропонується відвідати: Шешорські водоспади, ринок із ратушею, церкву Благовіщення Пресвятої Богородиці, музей Гуцульщини та Покуття;
  3. Екскурсія з гірськолижного комплексу Буковель. Також можна відвідати саму велику штучну водойму в Україні — озеро Молодості, його площа 6,8 га. По закінченню поїздки — дегустація місцевого пива в гуцульській броварні “Микуличин”.

Етно-готель «Коруна» запрошує зупинитися в розкішних котеджах зі зрубу з видом на карпатські вершини. Ми пропонуємо провести вихідні або відпустку в найкращому готелі Татарова. На території комплексу є: теплий видовий басейн, музей-пам’ятка, ресторан, арт-галерея, теніс, дитяча кімната.

Чуйна та гостинна адміністрація завжди допоможе підібрати екскурсію, порадить, що варто відвідати, і відповість на питання про розміщення на нашому етно-курорті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000