Відпочинок у горах Карпати: ціни на готель, відгуки відвідувачів, фото

2019-11-21 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Чудовою альтернативою відпочинку на морі є поїздка в гори. Такі канікули припадуть до душі сімейним парам, закоханим, дружній компанії, стануть чудовою ідеєю для корпоративної поїздки з колегами. Неймовірні краєвиди, свіже повітря, гори, джерела з кришталевою водою – все це Ви зможете побачити в Карпатах. Відпочинок в горах може бути активним, екстремальним, а також спокійним та сімейним. В Карпатах Ви зможете по-різному проводити свій час: прогулюватись по гірській місцевості та насолоджуватись чарівними пейзажами, ходити в гори, їздити на екскурсії до заповідників, відвідувати цікаві історичні місця, займатися зимовими видами спорту.

Відпочинок в Карпатах

Якщо Ви бажаєте гарно провести час в горах – відпочинок в Карпатах стане чудовою ідеєю. Готель «Коруна», що знаходиться недалеко від Буковелю (село Татарів), пропонує великий вибір номерів в самому серці українських Карпат. Ви можете обрати для проживання номер люкс, напівлюкс, апартаменти, стандарт. У готелі є все, що потрібно для комфортного відпочинку в колі рідних, друзі, а також романтичної поїздки з коханою людиною.

Особливістю етно-готелю Коруна є поєднання унікального дизайну з гуцульськими мотивами та європейського сервісу. Тут Ви зможете розслабитися після довгих прогулянок та екскурсій в комфортабельних номерах з інтернетом, душем, скуштувати справжню гуцульську кухню, а також прикрасити дозвілля: поплавати в басейні, попаритися в лазні, пограти у більярд.

Ціни в базах відпочинку, готелях, хостелах для відпочинку в Карпатах

Плануєте поїздку в Карпати? Для того, щоб зробити відпочинок по-справжньому приємним та комфортним необхідно обрати хороший готель. Відпочити в Карпатах можна в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях України. Найбільш популярні курорти: Буковель, Яремче, Татарів, Славське, Драгобрат, Пилипець, Мигово, Рахів, Ясиня, Шешори, Верховина, Волосянка.

Найбільш високі ціни на проживання в Буковелі. Вартість розміщення залежить від типу готелю, віддаленості від вокзалу, наявності сауни або лазні, більярду, інших зручностей. Для порівняння, двомісний номер в літній сезон коштує в середньому 800-1000 грн за ніч з людини (практично в центрі, готель, 3 зірки). Більш бюджетний варіант – відпочити в селі Поляниця, що в 1 км від курорту. Вартість номеру в готелі коштує від 350 грн за ніч з людини. Недорого відпочити Ви зможете і в Славському – 350-600 грн з людини за ніч у кімнаті.

Відпочинок у готелі Коруна

Якщо Ви шукаєте сучасний, комфортний та недорогий варіант розміщення в Карпатах – зверніть увагу на готель Коруна. Тут є все, що необхідно для зручного відпочинку в горах. Актуальні ціни на 2023 рік Ви можете знайти у відповідному розділі сайту. Готель знаходиться в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою. Тому, проживаючи в нашому готелі, Ви зможете відпочити посеред гірської природи з усіма благами цивілізації. Щоб добре працювати, потрібно добре відпочивати – ласкаво просимо у Коруну!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000