Відпочинок в Буковелі: справжнє зимове диво

2017-03-30 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Відпустка у зимовий рай.

  2. Зимові розваги на всі смаки.

  3. Вечірні вогні Буковеля: розваги для молоді і не тільки.

  4. Справжня гуцульська культура: пам’ятки та сувеніри.

  5. Одна монетка за бажання — щоб повернутися знову.

Відпустка у зимовий рай

Чи хотілося б вам подарувати собі та близьким справжнє диво? Якщо так, вирушайте на відпочинок у Буковель взимку. Перлина гуцульського краю залишає відчутний слід у серці кожного свого гостя. Всесвітньо відомий курорт кожного року готує для відвідувачів нові сюрпризи. Напевне, саме цей факт став причиною того, що кілька років тому Буковель був визнаний найбільш швидкозростаючим гірським курортом світу.Казковий краєвид

Важко перерахувати усі переваги курорту. Але почати треба с головного: зимовий Буковель — це одне з найгарніших місць на планеті. Гірські вершини, вкриті сніговим покривалом, вражають так, що захоплює подих. Затишні котеджі ідеально вписуються в ландшафт, не порушуючи природності пейзажів. Багаторічні хвойні дерева привітно махають гілками кожному гостю. Відпочинок у Карпатах взимку в Буковелі — це шанс потрапити у справжню казку.

Зимові розваги на всі смаки

Траси БуковеляЯкщо вам пощастить провести в Буковелі відпочинок взимку, вас чекає неймовірна різноманітність розваг. Туристи, які не уявляють свою відпустку без змагань та руху, можуть кожного дня підкорювати нові гірськолижні траси. Для новачків є маршрути без зайвих ускладнень. На професіоналів чекають траси, які допоможуть встановити власні рекорди.

Для тих, хто надає перевагу санчатам, зимовий відпочинок у Буковелі теж принесе безліч позитивних емоцій та яскравих вражень. Можна обрати поїздку на собачій упряжці. Така прогулянка в компанії професійного інструктора та команди дружніх тварин точно запам’ятається назавжди. 

Не менше емоцій викликає сноутьюбінг — спуск із засніжених гір у чохлах із внутрішнім резиновим шаром. Спеціальна
Сноутьюбінгконструкція своєрідних санчат робить цю розвагу безпечною. Тому сноутьюбінг — це вибір не лише дорослих, а й дітей.

Окрім шанувальників активних розваг, є безліч людей, які надають перевагу релаксу та оздоровленню. Таким гостям в Карпатах теж завжди раді. До послуг відвідувачів курорту:

  • бальнеологічний центр;
  • мінеральні води;
  • різноманітні СПА-центри.

СПА-процедуриУже в перший день розумієш: в Карпатах Буковель і відпочинок взимку найвищого класу — це синоніми. Кожен, хто приїздить в гуцульський край, відчуває себе найбажанішим гостем.

Вечірні вогні Буковеля: розваги для молоді і не тільки

Під час відпочинку в Буковелі взимку не хочеться втрачати жодного шансу отримати нові враження. Тому вночі курорт не спить. Бажаєте провести вечір в затишку? Обирайте більярд. Мрієте про перемоги навіть уночі? Боулінг-зал чекає саме на вас. Не уявляєте справжньої відпустки без сміху та пісень? Тоді беріть мікрофон і гайда в караоке. А ще до вашої уваги:

  • дискотеки;
  • бари;
  • ресторани.

Гуцульський базарЩо б ви не обрали, море позитиву, яскраві враження і нові знайомства вам забезпечені.

Справжня гуцульська культура: пам’ятки та сувеніри

Радимо хоча б трохи часу приділити екскурсіям. Зазвичай у готелях пропонують безліч варіантів. Навіть якщо ви приїхали в Буковель на відпочинок взимку з однією метою — покататися на лижах, варто відвідати Гуцульський базар. Від курорту його відділяє трохи більше 10 км. Ця відстань не повинна стати перепоною для вас.

Чим особливий Гуцульський базар у Яремче? На ньому можна знайти тисячі оригінальних сувенірів. Це можуть бути:

  • Гуцульські сувеніриписанки і рамки;
  • кожухи і ковдри;
  • підсвічники та вази;
  • посуд та скульптури.

Для справжніх ласунчиків місцеві жителі виносять на продаж мед, сушені гриби та ягоди, горіхи тощо. Навряд чи у вас вийде залишити територію базару без повного кошика подарунків для рідних та близьких. Наступного разу вони обов’язково поїдуть з вами на зимовий відпочинок в Буковель.

Ресторан «Гуцульщина»Якраз біля базару розташований ресторан «Гуцульщина». Цей заклад привертає увагу своєю архітектурою. Як заповідали предки місцевих жителів, споруда зведена з дерева без жодного цвяха. Зовнішня краса ресторану вражає. Хоча меню закладу теж справляє враження. Отже, якщо ви вже в Карпатах в Буковелі і відпочинок взимку ще не закінчено, обов’язково зазирніть до «Гуцульщини».

Одна монетка за бажання, щоб повернутися знову

На тереторії курорту є велике штучне озеро. Туристи обожнюють прогулюватися його берегом. Та майже кожен з них гуляє тут з таємною метою — кинути у воду монетку, щоб повернутися. Адже відпочинок в Карпатах взимку в Буковелі для багатьох гостей курорту стає одним з найприємніших спогадів у житті. Таку відпустку завжди хочеться повторити. Ви мрійте, а Карпати будуть чекати вас з новим візитом.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000