Чим корисна гірська вода Карпат

2022-09-28 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Українські Карпати – край з неймовірною природою, чистісіньким повітрям і унікальною атмосферою. Поза сумнівом, це одне з кращих місць для відпочинку в Україні. Приїхавши у Буковель, Татарів, Східницю, Верховину, Пилипець, Рахів або будь-який інший курорт цього чудового краю, вам захочеться повертатися сюди знову і знову. Гори Карпат здавна славляться своїми цілющими водними джерелами, які в народі називають “живою водою”. Тобто такою, яка надає життєві сили і зміцнює здоров’я.Гірські води Карпат

Чим корисна вода з гірських джерел

Жителі гірської місцевості Карпат вважають воду, яка тече в них, святою. Її можна скуштувати практично у будь-якому населеному пункті куди б ви не приїхали, адже вас всюди оточуватимуть неймовірно гарні гори, укриті соковитими зеленими лісами влітку, і сніговою пухнастою шубкою взимку.

В українських Карпатах можна знайти практично будь-який вид гірської води – всього біля 800 джерел. Природна питна вода з мінералами вже давно стала невід’ємним атрибутом здорового способу життя. Можна купити як готову воду, розлиту в пляшки, так і скуштувати воду прямо з гірського джерела. Другий варіант звичайно ж краще – у такому разі ви отримаєте від природи найкраще і найнатуральніше.

Склад і види мінеральної води

Мінеральні води класифікують по кількості компонентів в їх складі на 1 літр:

  • слабка (1-2 гр/л);
  • мала (2 гр/л);
  • середня (5-15 гр/л);
  • висока (понад 15).

Вживати всередину можна воду з мінералізацією до 12 гр/л, а все що зверху – це вже вода для зовнішнього застосування (як правило, це вода з термальних джерел).

Приїхати в Карпати для лікування буде відмінним варіантом для тих, хто має проблеми з ШКТ, шкірою і внутрішніми органами. Тільки лікуватися водою треба суворо за рекомендацією лікаря. Можна також вживати мінеральні води Карпат для загального зміцнення організму – інформацію про воду можна знайти в місці, куди ви збираєтесь приїхати. Для туристів в таких місцях все дуже добре організовано і ви зможете отримати всю інформацію, яка вас зацікавить.

Як забронювати номер для оздоровчого відпочинку

Якщо ви вибрали для відвідування Карпат знаменитий курорт Буковель або його околиці, то найкращим варіантом для відпочинку стане етно-готель “Коруна”, що в селі Татарів (Івано-франківська область). Готель розташований в приголомшливо красивому місці з видом на гори, де ви сповна відчуєте український колорит і дихатимете чистісіньким гірським повітрям, а також зможете спробувати дуже корисну і чисту воду з місцевих гірських джерел. Номери від люкса до стандарту забезпечать вам комфорт і незабутній відпочинок. “Коруна” – без сумніву один з кращих готелів в усій Східній Європі! Для бронювання номерів дзвоніть 067 442 6000.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000