Як зробити свій літній відпочинок у Карпатах вражаючим: кращі місця для купання

2018-06-04 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Зміст статті:

  1. Що чекає на тих, хто поїде влітку в Карпати?

  2. Найкращі місця для купання.

  3. Водоспад Гук

  4. «VODA CLUB»

  5. Озеро Герашеска

  6. Басейни готелю «Коруна»

Що чекає на тих, хто поїде влітку в Карпати?

Існує доволі сумнівний стереотип, що відпочити в горах можна тільки взимку на лижах у Буковелі, або займаючись будь-яким іншим зимовим видом спорту. Але кожному, хто хоч раз відвідував Карпати, згадується, що саме ця курортна зона здатна поєднати активний туризм і спокійну атмосферу споглядання природи.

Насамперед, було би неправильно не згадати про надзвичайно велику кількість кришталево прозорих мальовничих озер в Карпатах — понад 130! Забудьте про все, заплющте очі, глибоко дихайте. А тепер уявіть кожне з них: почуйте гомін невпинної води, шелест листя, запах свіжості й абсолютної свободи, синє небо над головою… Це найкращій літній відпочинок в Карпатах. Варто кожному побачити неймовірну красу природи на власні очі, доторкнутися до цілющої сили природи. Пам’ятайте: відпочинок в Карпатах літом 2023 чекає на вас!

Вид на Синє озеро

Найкращі місця для купання

Які ж саме місця для купання в Карпатах приваблюють туристів і не залишають їх байдужими? Розглянемо чотири найкращі варіанти, де купатися в Карпатах, і від яких захоплює подих і темніє в очах (від вражень та емоцій, звичайно).

1. Водоспад Гук

Це справжнє диво природи заввишки 15 метрів. Він назавжди підкорить ваше серце. Це один із тих небагатьох водоспадів, до яких можна дійти пішки й відчувати себе при цьому безпечно. Відомо, що тут не так багато місць, які здатні приймати туристів, через те, що до них просто неможливо дістатися: гори, зсуви, різні камені… На щастя, Гук — як на долоні, і після довгих прогулянок ви зможете без проблем змити втому під струменями води й іскристими бризками.

Водоспад Гук

2.  «VODA CLUB»

Недалеко від водоспаду Гук розташований і Буковель, який запропонує своїм гостям не тільки кришталево чисте гірське повітря й дивовижні краєвиди, а й велику купу варіантів проводження часу на воді. Родзинкою літнього Буковелю вважають комплекс «VODA CLUB». Для максимально затишного відпочинку на його території поєдналися майже всі можливі послуги: відкриті й закриті тераси, на яких розташувалося близько 1000 лежаків, бунгало та м’які дивани, традиційна італійська кухня, кальян на відкритих терасах та вечірки до світанку з топовими діджеями!

Літній відпочинок у Буковелі

3. Озеро Герашеска

Якщо вам до вподоби відпочивати серед незайманої природи, то пропонуємо віддати всього себе озеру Герашеска — це доволі велике, але зовсім не глибоке озеро завглибшки лише 1,2 метри. Майте на увазі, що температура води в озері не піднімається вище 11 градусів.

Озеро Герашеска (Догяска)

4. Басейни готелю «Коруна»

Якщо вам до душі мати всі «комфортні примочки» біля себе, і ви не полюбляєте витрачати багато часу для того, щоб дістатися потрібного затишного містечка, то цей пункт стане «паличкою-рятівничкою», оскільки повноцінний відпочинок ви отримаєте, навіть не виходячи з території готельного комплексу під назвою «Коруна»! Ви зможете не тільки досхочу поплескатися в басейнах із теплою водою, а ще й позасмагати під м’яким сонцем на шезлонгах або під час спекотної гри в теніс на професійному тенісному корті, відвідати баню й на десерт залишити масаж. Це вирішувати тільки вам — господареві відпочинку!

Відпочинок у «Коруні»

Звичайно, це далеко не весь перелік туристичних цікавинок, де можна добре провести час, познайомитися із цікавими активними людьми й спробувати щось нове. Радимо прямо зараз швиденько пакувати речі — ви отримаєте незабутні враження, і бажання повернутися не змусить на себе чекати!

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000