Замагора чи Татарів

2020-09-01 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Подорож у Карпати — це гірський колорит, незвичайні розваги та величні пейзажі. Якщо Ви хочете поєднати оздоровлення із захоплюючим проведенням часу — їдьте в Карпати.

Мальовничі гори, безкраї ліси та найчистіше повітря здатні зарядити енергією на весь рік. Гостинні гуцули обов’язково запропонують Вам скуштувати такі страви місцевої кухні як: мамалига (куліш), банош (кукурудзяна каша), зупа (грибна юшка), голубці, вареники, а також домашні сири та вина.

Живописные горы КарпатПропонуємо розглянути кілька популярних місць для відпочинку в Карпатах.

Замагора — курорт далеко від міської суєти

Селище Замагора розташоване між горами Магора та Кринта, в 8 км від районного центру Верховина та в 30 км від відомого українського курорту Буковель.

Взимку в цьому селі можна вдосталь кататися на сноуборді та санках. А влітку насолоджуватися приємним ароматом гірських трав. Весна та осінь відмінна пора для риболовлі, збору грибів та ягід. Прогулюючись тут, Ви обов’язково натрапите на стадо корів, коней або овець.

У 5-7 км від даного села можна знайти комфортне житло за доступними цінами. В середньому за добу у Вас попросять близько 500 грн.

Відпочинок у Татарові: де зупинитися

Всього за півгодини їзди від Буковелі розташоване мальовниче селище Татарів. Це місце, де можна активно провести час, насолодитися красою карпатських вершин і повноцінно оздоровитися.

Парне молоко, сільська лазня та цілющий трав’яний чай, ось чому варто хоч раз у житті приїхати в Татарів. Де оселитися в цьому селі?

Готель Коруна в КарпатахЕтно-готель «Коруна» запрошує зупинитися в шикарних номерах, виконаних у гуцульському стилі. Пропонуємо з головою зануритися в українські традиції та звичаї в цьому карпатському етно-комплексі. Переваги нашого готелю наступні:

  • Близьке розташування до популярних гірськолижних курортів;
  • Котеджі виконані з натуральних екологічно чистих матеріалів;
  • Традиційні українські страви з домашніх продуктів у власному ресторані;
  • Ароматний карпатський чай із травами;
  • Нашим гостям надається безкоштовне користування відкритим басейном із видом на гори;
  • Баня з атмосферою старовинного гуцульського побуту.

Дізнатися ціну та ознайомитися з повним переліком наших послуг можна на цьому сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000