Новий рік у Буковелі (Карпатах) з дітьми 2024 року - Зимова казка за доступною ціною

Новогодний Буковель

Мрієте зануритися у святкову атмосферу і провести новорічні свята у казковому місці? Чудовим рішенням стане святкувати Нового року в Карпатах.

Новий рік у Буковелі – це дивовижні зимові пейзажі і справжня атмосфера свята.

Відпочинок на Новий рік в Карпатах: основні переваги

Відчути справжню атмосферу новорічних свят ви зможете, приїхавши в Буковель на Новий рік. Такий відпочинок з рідними залишить у вас тільки позитивні враження. Ми назвемо вам лише кілька переваг святкування Нового року в Карпатах.

  1. Казкова атмосфера. Карпати – це унікальна природа, яка не залишить байдужим жодного туриста. Вікові ялини в білому снігу, могутні гори і мальовничі будиночки – все це створює особливу святкову атмосферу. Ви зможете стати частинкою гуцульського святкування, побачити все новорічні обряди і традиції, яким вже сотні років.
  2. Розвинена туристична і транспортна інфраструктура. У регіоні є дуже багато мальовничих місць і курортів, які знаходяться у безпосередній близькості один від одного. Це дуже зручно для тих, хто планує подорожувати по горах.
  3. Прекрасні варіанти житла. У Карпатах ви зможете орендувати затишний дерев’яний будиночок прямо в горах, номер в класичному готелі або апартаменти в гостинному дворі. Якщо ви будете святкувати Новий рік в Карпатах з дітьми – зверніть увагу на готель Коруна. Тут створені найкращі умови для комфортного проживання, а номери оформлені у гуцульському стилі.
  4. Місцеві жителі часто самі обслуговують гостей. Вони стежать за тим, щоб відвідувачі були задоволені та весело провели час.

Відпочинок в Карпатах на Новий рік: де зупинитися з дітьми?

Провести Новий рік в Карпатах з дітьми – це гарна можливість відпочити від міської метушні, відчути атмосферу свята та зустріти Новий 2024 рік з рідними і близькими. Щоб повністю відчути дух зимових свят в Карпатах, вибирайте для відпочинку готелі, в яких відчувається гуцульський колорит.

Одним з таких є Коруна – найкращий етно-готель Східної Європи. Це сучасний курорт-готель, в якому ви відчуєте себе як вдома. Його особливість полягає у дизайні номерів, які об’єднали у собі традиції старовини і комфорт сучасності.

Тільки уявіть: у каміні горить справжній вогонь, з вікон відкривається прекрасний вид на засніжені білі гори, а затишний карпатський інтер’єр надає атмосфері особливого тепла та шарму. Тут ви зможете повністю зануритися в природу Карпат, відчути національний колорит цього унікального краю з усіма благами цивілізації.

Житло в Буковелі на Новий рік

Провести зимові свята в горах – це прекрасна можливість відпочити в колі сім’ї і зустріти Новий рік у казковому місці. Відпочинок в Карпатах на Новий рік – це перш за все можливість:

  • знайти величезну кількість розваг;
  • побачити неповторні і стародавні обряди Західної України;
  • пожити у дивовижній атмосфері засніжених гір;
  • спробувати гуцульську кухню;
  • добре провести час з сім’єю або з друзями.

Відпочинок в Карпатах на Новий рік: ціни на готель та відгуки

Якщо ви вирішили відсвяткувати Новий рік у Буковелі, то обирайте готель:

  • з найдивовижнішими видами з вікна номеру;
  • з найсмачнішою гуцульською кухнею;
  • з неперевершеним сервісом;
  • з колоритним дизайном;
  • уважним ставленням до кожного гостя.

Все вищезгадане – це про етно-готель Коруна, розташований у Татарові. Відвідувачів цього місця відпочинку приємно здивує якісний сервіс та ціни – вартість проживання у готельному номері Коруна стартує від 990 грн за ніч.

Цей етно-готель пропонує декілька варіантів розміщення:

  1. Економ
  2. Стандарт
  3. Напівлюкс
  4. Люкс
  5. Апартаменти

Проте ніщо так не свідчить про якість та рівень готелю, як відгуки гостей, які вже відвідали це місце і можуть рекомендувати його своїм рідним та друзям. Більше відгуків можна побачити тут.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000