Котедж в Карпатах

2020-12-15 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 4,50 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Плануєте відпустку з рідними чи друзями, хочете відпочити від великого міста, насолодитися тишею та чистим повітрям? У такому разі Вам сподобається відпочинок в Карпатах! Кожного року сюди приїздять поціновувачі пасивного й активного відпочинку, щоб гарно провести час у будь-яку пору року. Чарівна природа, гірський клімат, чисте повітря, сучасні котеджі з європейським сервісом – все це чекає на вас у Карпатах. Потрібно лише обрати комфортний котедж у Карпатах, щоб зробити свій відпочинок вдалим і приємним!

Де відпочити в Карпатах?

Де відпочити в Карпатах?Карпати стали улюбленим місцем відпочинку туристів із різних куточків України, і не тільки. Тут приємно провести відпустку в будь-яку пору року. Взимку – це активний відпочинок на лижах або сноубордах, влітку – релакс у відкритих басейнах із краєвидом на гори, восени та навесні – вікенд у місці з чистим повітрям і неймовірно красивими пейзажами.

Більшість туристів сьогодні обирає відпочинок у котеджах. Це зручно, адже Ви будете жити в окремому домі з гарним краєвидом. Найчастіше в котеджах є не тільки всі зручності для життя, а також басейн, сауна або чан для максимального релаксу. Котедж прекрасно підійде для відпочинку великою компанією, або ж для романтичної поїздки й усамітнення.

Переваги готелю “Коруна”

Котедж в КарпатахЩоб відпочинок у Карпатах був комфортним, необхідно правильно обрати котедж. Надавайте перевагу варіантам зі зручним розташуванням, розвиненою інфраструктурою, хорошим сервісом та сучасними умовами. Одним із кращих варіантів стане готель “Коруна”. Це сучасний готель з чудовими умовами проживання та європейським сервісом. Він знаходиться в селі Татарів, усього в 15 км від головного гірськолижного курорту Карпат Буковеля. Татарів знаходиться в гірській долині річки Прут, тому в будь-яку пору року тут приємний клімат.

Головні переваги готелю “Коруна”:

  • Котеджі готелю розташовані недалеко від Буковеля (15 км) і популярних туристичних маршрутів.
  • Кожен корпус готелю – це окремий котедж, з wi-fi та всіма зручностями.
  • На території готелю є басейн, ресторан зі смачною гуцульською кухнею, лазня, дитяча кімната, теніс.

Ціни на котеджі в Карпатах

У готелі “Коруна” можна забронювати доступні та бюджетні номери, або більш комфортабельні й дорогі котеджі. Ціна проживання залежить від класу номерів:

  • економ;
  • стандарт;
  • напівлюкс;
  • люкс;
  • апартаменти.

Ви можете обрати найкращий варіант для себе з урахуванням бюджету, власних бажань та компанії, з якою Ви плануєте відпочинок. Забронювати готель можна влітку, взимку, восени, навесні та насолоджуватися прекрасним відпочинком у Карпатах у будь-який час року! Якщо Ви бажаєте забронювати готель на період свят (травневі свята, Новий рік, Різдво) або у високий сезон (зима) – подбайте про це заздалегідь, адже обрати потрібний номер буде складніше.

Дізнатися більше інформації про актуальні ціни та забронювати номер у готелі “Коруна” Ви зможете у менеджерів за вказаними телефонами на сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000