Відпочинок у Карпатах на двох: де зняти будинок, ціни без посередників

2021-04-06 | Коруна
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
Отправить на Pocket.

Природа та послуги, які надають різні комплекси в Карпатах, відмінно підходять для того, щоб провести незабутній відпочинок удвох у романтичному форматі. При чому насолодитися всім цим можна влітку, восени, навесні та взимку. Мальовничі пейзажі, місцеві розваги, а також оздоровчі процедури стануть відмінними помічниками в зміцненні ваших почуттів. Насиченість західної частини України всілякими місцями, які необхідно відвідати, неймовірно велика. Але давайте поговоримо про визначні пам’ятки Карпат, які підходять саме для романтичного формату в 2022-2023 році.

Популярні місця в Карпатах для двох

Відпочинок в Карпатах

Буковель

Не просто так Буковель вважається найбільш популярною базою відпочинку та розваг у Карпатах. Тут безліч розваг, які подарують спільні яскраві та приємні спогади. Можна вибрати екстремальне проведення часу або ж більш спокійне. Які б емоції ви не відчували, Буковель, в будь-якому випадку, подарує необхідні. А якщо вас двоє, тим більше це піде на користь взаємовідносинам.

Драгобрат

Романтика в максимально природному місці. Драгобрат — це територія, яка розташована біля основи гори Стіг і до сих пір існує без сильного впливу зі сторони цивілізації. Пориньте в цю неповторну атмосферу разом зі своєю другою половинкою. Їжа прямо з місцевих водоймищ, багато пам’яток і розваг — все це є в Драгобраті. Проживання в центральній частині курорту обійдеться втричі дорожче, відносно питання ціни, якщо ви розміститеся в 7-8 кілометрах від центру.

Ворохта

Урізноманітнити спільні заняття збором малини, чорниці і білих грибів можна у Ворохті. Тут і справді можна “поговорити” з природою. Напевно ви чули про Говерлу. Підкорити цю гору можна як раз таки починаючи з Ворохти. Також поруч знаходиться гора Піп-Іван та озеро Несамовите.

Косів

Пізнайте гуцульську культуру в Косові. Тут ви навчитеся ремеслу писанок, придбаєте справжню різьблену шкатулку та багато іншого. А поліпшити або підлікувати ваше здоров’я допоможуть місцеві бджоли. Також на території Косова багато пам’яток та інших цікавих місць для відвідування. Наприклад: Музей народного мистецтва та побуту Гуцульщини, Музей визвольних змагань Карпатського краю.

Яремче

Яремче розташовується в долині річки Прут. А навколо міста Яремче — Національний природний парк Карпат. Порадуйте себе романтичними прогулянками, вивчаючи місцеві визначні пам’ятки: гора Чорногориця, стежка Довбуша, водоспад Пробій, Іллінська, а також церква Іоанна Милостивого (створені без використання цвяхів), скелі, ринок і т.д. На ринку, до речі, можна придбати сувеніри на пам’ять, вишивку, гриби, трави, ягоди та багато іншого.

Микуличин

Екологічний курорт. Місцезнаходження — річка Прут. Пам’ятки поруч: Національний природний парк Карпат, гора Явірник-Горган, Велика Рокита, Маковиця. Відвідуйте Микуличин, якщо ви хочете максимально усамітнитися з природою. Адже тут можна: ловити форель, полювати, пізнавати красу культурних місць. Це дуже романтично. А місцева пивоварня точно підніме вам настрій.

Криворівня

Маленьке село в горах, яка прославилося через музеї великих українців. У Криворівні, в свій час, відпочивали такі імениті люди: Іван Франко, Михайло Грушевський, Леся Українка, Василь Стефаник. Фільм “Тіні забутих предків” був знятий саме тут. Місцеві пейзажі, гуцульська культура заворожують.

Де зняти будиночок на двох?

На західній частині України, а саме в Івано-Франківській області, село Татарів, розташований кращий етно-готель Східної Європи “Коруна”. Оптимальна вартість послуг, як і в минулому році, висококваліфікований персонал, внутрішні розваги від “Koruna”, власний ресторан і багато іншого зробить ваш відпочинок у Карпатах на двох незабутнім. Читайте відгуки про “Koruna”, і переконайтеся у високому рівні обслуговування самі.

Щоб забронювати номер (класу “стандарт”, “напівлюкс”, “люкс”, “апартаменти”) або що-небудь запитати, звертайтеся за контактами, які розташовані в однойменній вкладці на нашому сайті.

Всі питання можете задати адміністратору по телефону

067 442-6000